Smertebehandling

Laser benyttes til behandling av smerter som øresus, prolaps, revmatisme, leddsmerter, isjias, bihulebetennelse, tennisalbue, senebetennelse, tennisalbue, migrene, astma, allergi, helvetesild m.m. Laser er også svært effektiv til smerter i rygg, nakke, skuldre, hofte, kne, ankel m.m Laserbehandling kan påvirke smertetilstander av mange slag, og kan ofte gi smertelindringen allerede ved behandlingens start.

Bihulebetennelse+Carpaltunnelsyndro+Reumatisme+Helvetesild+Tendinite

Smertebehandling med laser
Bihulebetennelse (sinusitt): Laserbehandlingen av sinusitt gir en hevelsesdempende effekt på slimhinner og pustingen går da lettere. Akutte sinusitter reagerer raskere på behandlingen enn kroniske. Akupunkturpunktene kan også brukes. MID-lasere er svært effektiv til denne behandlingen.

Carpaltunnelsyndrom: Denne tilstand opptrer ofte hos personer med ensformige arbeidsoppgaver (f.eks yrkessjåfører, renholdere). Behandles med framgang med Gallium-lasere.

Reumatisme: Laserbehandling kan naturligvis like lite som medisiner ta bort reumatisme, men symptomene kan ofte lindres. I tillegg til smertelindringen kan man oppnå økt mobilitet og mindre hevelser. Kroniske tilstander reagerer ofte med en initial smerteøkning og derfor er det best og starte med lav dose. Smertereaksjonen må forklares for pasienten og av den grunn skal ikke behandlingen avsluttes etter et par doseterapier.

Helvetesild: Nevralgier. Helvetesild kan opptre når og hvor som helst på kroppen. Indium- eller Aluminiums-laser har best effekt på selve zosterangrepet, men det går også an å få effekt på den postherpetiske smerten,og da er ofte Gallium- eller Aluminium-laser best effektiv. Det er viktig at behandlingen starter så tidlig som mulig for å få best effekt. En behandlingsserie forkorter lidelsen til pasienten.

Tendiniter: Tendiniter og tendalgier er ofte veldig takknemlige å behandle med laser. Disse kan av og til være vanskelige å diagnosere. Akutte tendiniter er mye lettere og behandle enn de kroniske. Aluminium og Gallium-laser gir de beste effektene.

Smertebehandling (mid-laser m.m.)

  • Per behandling 500 kr

Vi tar forbehold om prisendring/feil i prislistene