Langvarige sår

Bruk av laser behandling lindrer plager og stimulerer helingsprosessen. Plager som munnskold, liggesår, leggsår og herpes leges også betraktelig raskere.

Vanlige plager
Munnskold (after): Det behandles best med Indium eller Aluminium laser. Når pasienten kjenner en klar lindring, har man kommet nær den rette dosen. Flere behandlinger er ofte nødvendig for å holde pasienten uten besvær til aften er borte.

Ligge- og leggsår: Det er vanlige indikasjoner for Indium, ktp-eller Aluminium- laser. I tillegg at sårlegningen blir bedre, forsvinner også en del av smertene.

Herpes (munnsår): Herpes simplex utbrudd er en meget takknemlig tilstand å behandle med MID-laser. Resultatet av behandlingen er avhengig av hvilket stadium i virusets syklus man griper inn. Jo tidligere i angrepsfasen vi kommer inn, desto bedre blir effekten. Best resultat oppnås med 650 nm Indium- eller 808 nm Aluminium-laser.

Dentale (tenner) indikasjoner: Laserbehandling gis som et supplement til konvensjonell behandling og fremskynder da tilhelingen. Den postoperative smerten reduseres også.

Langvarige sår

  • Per behandling Fra 600 kr

    Pris varierer

Vi tar forbehold om prisendring/feil i prislistene