Muskel- og belastningsskader

Bruk av laserbehandling ved idretts eller belastningsskader, gjør at en vanlig idrettsskade leges på drøyt halve tiden av den ordinære tiden med stimulering av skaden med laser.

Vanlige plager:
Betennelse i akillessen (achillestendinitt): Det er en brennende smerte og stivhet 2 til 6 cm ovenfor hælbenet. Dette forekommer ofte blant idrettsutøvere, eldre og mosjonister. Ved behandling av seneinflammasjoner som achillestendinitt, velger man gjerne en Aluminium-laser (808 nm) i kombinasjon med Gallium-laser.

Innklemming av nerve i håndledd (carpaltunnelsyndrom): Symptomer på dette er prikkinger, smerter og følelsesutfall på innsiden av tommel, en del av ringfinger, langfinger og pekefinger. Disse symptomene øker ofte når armen er i ro, som for eksempel på natten. Denne tilstand opptrer ofte hos personer med ensformige arbeidsoppgaver f.eks. bilmekanikere, renholdere. Behandles med gode resultater med bruk av Gallium-lasere.

smertebehandling+konsultasjon+akupunktur+NAET

Informasjon etter behandling
Det er viktig at området som er behandlet får hvile og at treningen gjenopptar trinnvis for å ikke utvikle samme skade igjen.

Muskel- og belastningsskader

  • Pris avtales etter konsultasjon

    For eks: Trykkbølge, mid-laser, akupunktur, kortison inj, betennelsesdempende medisiner. mm

Vi tar forbehold om prisendring/feil i prislistene