Hypnose

Bruk av hypnose er svært effektivt til personlig utvikling, stress, angst, røykeslutt, fobier, depresjon, utbrenthet, vektreduksjon m.m. Ved samtaler og psykoterapi kan vi hjelpe til med veiledning, målsetting og motivasjon.

Hva er hypnose?
Hypnose, også referert til som hypnoterapi eller hypnotisk forslag, er en transe-lignende tilstand der du har økt fokus og konsentrasjon. Hypnose gjøres vanligvis ved hjelp av en terapeut som bruker verbal repetisjon og mentale bilder. Når du er under hypnose, føler du deg vanligvis rolig og avslappet, og er mer åpen for forslag.

Røykeslutt+Depresjon+Utbrenthet+Vektreduksjon+Motivasjon

Hvordan føles hypnose?
Svaret er at hypnose er forskjellig fra person til person. Mange behandlere bruker elementer av avslapningsprosedyrer, slik at folk ofte forbinder en følelse av avslapning med hypnose. Ulike mennesker har alle slags kroppslige responser på avslapningsinstruksjoner – noen føler at kroppen er veldig tung, mens noen kan føle seg veldig lette, nesten som om de svever.  

Er hypnose «quick fix»?
Svaret på dette vil avhenge mye av hva “problemet” er. Det kan være lettere å komme seg ut av for eksempel røykeproblem og godtesug enn det er å komme seg ut av en mer alvorlig psykisk helseproblem som kronisk depresjon eller posttraumatisk stresslidelse.

Hypnose og hypnoterapi

 • Pr. behandling 2 500 kr

  120 min

 • Røykeslutt m/hypnose 5 600 kr

  3 x 120 min eller 4 x 90 min

 • Vektreduksjon m/hypnose 5 400 kr

  2 x 120 min + 1 x 90 min

 • Sukker/søtsugproblematikk 4 400 kr

  2 x 120 min

 • Pakkepris 6 000 kr

  for øvrige problemstillinger: 3 x 120 min

 • Mulighet for forhåndsavtalt pris for spesielle problemstillinger

Vi tar forbehold om prisendring/feil i prislistene