Time bestilling:
tlf 38 07 20 44

Hud og kroppspleie.

Hud og kroppspleie

Project Description

Saits klinikk ansiktsbehandling

Hud og kroppspleie behandlinger utføres av vår dyktige hudpleier Fatemeh Najafi.

Kroppspleie: Ryggbehandling med leire og massasje, vanlig kroppsmassasje, fotpleie, cellutittbehandlinger med trykkbølgebehandlinger.

Hudpleie: Ansiktbehandlinger, forskjellige typer ansiktsmasker og massasje. Hvilken behandlingen som vil passe best velges ut etter hudtype og hvilke ønsker du har som kunde.

 

Fatemeh NajafiEn hudanalyse med ultralydscanning gir oss et godt grunnlag ved valg av behandlinger og produkter. Ultralydscanningen gir oss også muligheten for å se resultater underveis i behandlingen.

I tillegg har hun god erfaring med farging av vipper, øyebryn, voks, napping av øyenbryn og legge make-up til fest og brude make-up.

 

Vi har god kunnskap og erfaring med behandling og oppfølging av ACNE tilstander som er et stort problem for mange. Til denne behandlingen anbefaler vi blant annet fraksjonell laserbehandling som utføres av lege/laserterapeut.

Fraksjonell laserbehandling benyttes også til behandling av solskadet hud, tynne rynker, acne arr m.m. Har du uønsket hårvekst på kroppen så anbefaler vi å bruke Alexandrite laserbehandling for et vellykket og varig resultat.

 

Share

Project Details

  • Date 3. januar 2014
  • Tags Hudpleie
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...