Time bestilling:
tlf 38 07 20 44

FETTFJERNING..

Project Description

Fettfjerning med laser. SmartSculpt behandlingen utføres av legespesialist Eirik Øvensen , spesialist i karkirurgi og generell kirurgi.

Fettfjerning med laser

Bruk av SmartSculp® lasersystem til fettfjerning gir mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle fettsugingsteknikker.

Laserassistert lipolyse gir kroppskonturering med mindre snitt, reduserte traumer, mindre blodtap og raskere rekonvalesens etter behandlingen.

Nøyaktige behandlinger, minimale bivirkninger.

Hvordan fungerer den:
SmartSculpt er en kompakt og kraftig 980nm diode laser for laser lipolyse. SmartSculpt® lasersystemet leverer 980nm laser energi gjennom en 600 mikron fiber, rettet mot fettvev. Et rødt styrelys markerer fibrenes posisjon under huden, noe som øker presisjon, sikkerhet og gjør at behandling er enkel å utføre. Laserenergien fører til forstyrrelse av fettcellene og koagulering av blodkar.

Minimalt invasiv – Raskere rekonvalesenstid 
Mindre måleinstrumenter betyr at ingen suturer kreves. Kombinasjonen av redusert vevtrauma og hemostatisk virkning av laseren resulterer i mindre blåmerker og hevelser, noe som fremmer raskere rekonvalesens tid.

Oppstramming av huden
I tillegg til ødeleggelsen av adipocytter, gir SmartSculpt® en betydelig oppstramming av huden. Varmestimulering forårsaker fibroblastaktivitet, som fører til produksjon av nytt kollagen og dermed en vevstramningsvirkning etter behandlingen. Et viktig element til et raskt og tilfredsstillende resultat.

Behandlingsområder
Kinn, hakeparti, armer, brystområdet, mage, hofter, rumper, lår og knær.

Rask, kraftig og kompakt enhet
SmartSculpt® virker i både kontinuerlig bølge eller pulserende modus med opptil 3000 millisekunder pulser, noe som gjør den til en av de raskeste og mest fleksible lasere som er tilgjengelige på markedet. Det brukervennlige grensesnittet gjør at laseren er trygg og enkel å bruke.

FØR                                                                           ETTER

laser fjerner grevinnehenget effektiv med kort rekonvalenstidGrevinneheng, fett under armene fjernes skånsomt med laserFjerning av fett rundt brystpartiet med laserLaser fjerner fett rundt bryst og midje effektivt og skånsomt

Share

Project Details

  • Date 9. april 2018
  • Tags
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...