Time bestilling:
tlf 38 07 20 44

ÅREKNUTER -VARICER.

Spes. Dr. Eirik Øvensen

Project Description

Åreknuter, også kalt varicer, behandles enkelt og uten stygge arrdannelser. Moderne behandlingsmetoder av åreknuter på legger og lår gir et pent kosmetisk resultat.

Åreknuter er et stort probleme for både kvinner og menn

Det er veldig mange voksne både kvinne og menn som sliter med åreknuter på lår og/eller legger. Det er forskjellige årsaker til dette bla. arvelighet, alder, overvekt, graviditet og stående yrker. Åreknuter er ikke farlig, men det for mange svært sjenerende og ubehagelig.

Ved bruk av nye behandlingsmetoder så behøver vi ikke gi narkose og det er omtrent ingen rekonvalesenstid. Selve behandlingen av åreknuter er også mindre ubehagelig for våre pasienter.

På Saits medisinske benytter vi oss av flere ulike teknikker for å oppnå et mest mulig tilfredstillende resultat. Endovenøs laserbehandling, Endovenøs Radiofrekvens,Endovenøs limbehandling, Microflebectomi og Sklerosering. 

Les mer om behandlinger her.

Lege Eirik Øvensen. Spesialist i allmennkirurgi og karkirurgi.

 

Pris/kostnader

 
Max pris per underekstremitet/ben  kr 19000

Inkluderer laserutstyr, mikrokirurgi og skleroterapi.

Begge u-ex./ben.                                             kr 33000

Du trenger ikke å ha en henvisning til vurdering/behandling hos legespesialist.

Dersom det er medisinsk grunn til operasjon, kan det være mulig å få  det dekket via Helseforsikringen, og du trenger da en henvisning fra legespesialist/fastlegen.

 

 

Share

Project Details

  • Date 3. januar 2014
  • Tags Åreknuter
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...