Fjerning av fett med laser

Vi tilbyr nå fjerning av fett med SmartSculpt laser. Fettfjerning utføres av vår legespesialist Eirik Øvensen.

Behandling med SmartSculp® lasersystem til fjerning av fett, gir mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle fettsugingsteknikker. Laser trenger mindre snitt ved inngrepet, traumene blir redusert, og du får mindre blodtap og raskere rekonvalesens etter behandlingen.

I tillegg til ødeleggelsen av fettceller/adipocytter, gir behandlingen en betydelig oppstramming av huden. Varmestimulering fører til produksjon av nytt kollagen og dermed en oppstramming av vevet etter behandlingen. Dette gir deg som kunde et raskt og tilfredsstillende resultat.

Områdene vi utføerer fettfjerning på er: Kinn, hakeparti, armer, brystområdet, mage, hofter, rumper, lår og knær.

SmartSculpt® virker i både kontinuerlig bølge eller pulserende modus med opptil 3000 millisekunder pulser. Disse unike egenskapene gjør den til en av de raskeste og mest fleksible behandlingslasere som er tilgjengelige på markedet.

FØR                                                                           ETTER

laser fjerner grevinnehenget effektiv med kort rekonvalenstidGrevinneheng, fett under armene fjernes skånsomt med laserFjerning av fett rundt brystpartiet med laserLaser fjerner fett rundt bryst og midje effektivt og skånsomt

Share